Puheenjohtajan terveiset

Moikka jäsenistö!

 

Aivan kuin joka vuosi, on killallamme taas uusi hallitus ja näin ollen uudet kujeet. Minulla on kunnia toimia tällä kaudella rakkaan kiltamme puheenjohtajana ja luotsata kiltaa eteenpäin parhaan mahdollisen tiimin kanssa. Hallitus on nyt jo osoittanut huikeaa intoa ja aktiivisuutta. Voin siis vakuuttaa teille kaikille, että pidämme kiltaa pystyssä ja nostamme sitä kohti uusia juttuja tänäkin vuonna!

 

Tulevaa vuotta miettiessä alkaa ainakin itseäni hieman jännittää, mitä tulee tapahtumaan. Vuosi on viimeinen toimiessamme TTY:n kiltana ja yhteistyö Tampereen muiden korkeakoulujen kanssa alkaa varmasti näkymään kasvavassa määrin, mitä pidemmälle vuotta mennään. Lisäksi uuden teekkariyhdistyksen perustamistoimenpiteet ovat alkaneet, joten teekkarikulttuurin säilymisestä myös uudessa yliopistossa tullaan pitämään hyvää huolta ja uudet fuksit tullaan jatkossakin kastamaan teekkareiksi Tammerkoskessa.

 

Näiden uusien tuulien ohella on meilläkin luvassa killassa uutta, esimerkiksi aivan uudenlaisen kiltapäivän merkeissä. Jäsenistön jäätelötunti pidetään ystävänpäivänä ja itse tehdyn jäätelön ohella luvassa on muutakin päivään sopivaa ohjelmaa. On vihdoin aika korkata virallisesti lahjaksi saamamme jäätelökone!

 

Keväälle on luvassa myös paljon tuttua. Killan urheiluvuorot jatkuvat ja kuukauden lajia on odotettavissa taas helmikuussa. Labrakahveilla pääsette jatkossakin jututtamaan henkilökuntaa ja kysymään kiperiä kysymyksiä. Niin fukseille kuin jo kokeneemmillekin opiskelijoille on luvassa paljon ohjelmaa, isoimpana ja ehkä odotetuimpana Man@gerin lähestyvät vuosijuhlat! Rakas kiltamme on tänä vuonna täysi-ikäinen ja 18-vuotisjuhlia juhlitaan Royal Casinon merkeissä lauantaina 10.3. Bravo Plazassa. Itselläni vuosijuhlahype on ainakin jo suuri!

 

Odotan innolla näkeväni mahdollisimman monia teistä tulevan vuoden aikana kiltamme erilaisissa tapahtumissa. Pyrimme hallituksen kanssa siihen, että jokaiselle olisi jotakin. Toiveita saa aina esittää, voi tulla vaikka nykimään minua hihasta ja kertomaan ajatuksia kiltatoiminnastamme!

 

Muistakaa ottaa myös rennosti opiskelujen ohella ja valmistautua henkisesti kovaa vauhtia lähestyvään Wappuun!

 

Susanna Lehtonen

Puheenjohtaja 2018

 

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite ei näy muille